Geret Bejl/Foto/EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Velški fudbaler zvanično napušta "Kraljevski klub".

Geret Bejl je u redove Real Madrida stigao 2013. godine iz Totenhema u transferu vrednom 101 milion evra. On se na zvaničnom Tviter profilu oprostio od navijača madridskog kluba.

PROČITAJTE JOŠ

Za Madriđane je odigrao 258 utakmica na kojima je postigao 106 golova uz 67 asistencija.

Osvojio je 16 trofeja, od kojih su čak pet titula prvaka Lige šampiona.

Poslednje tri sezone gotovo da nije igrao i često se pominjalo da Madrid želi da ga proda, ali je Velšanin hteo da ostane u klubu sve do isteka ugovora koji mu je garantovao veliku platu.

Oprostio se od navijača Reala porukom na društvenim mrežama.

„Pišem ovu poruku kako bih se zahvalio svim saigračima, prošlim i sadašnjim, trenerima, ostalom osoblju i navijačima koji su me podržavali. Stigao sam u Madrid pre devet godina kao mladić koji je želeo da ostvari svoj san i zaigra za Real. Hteo sam da nosim savršeni beli dres i Realov grb na svojim grudima, da igram na stadionu „Santjago Bernabeu“, da osvajam trofeje, pre svega Ligu šampiona. Sada mogu da se osvrnem i kada razmislim da kažem da sam sve to ostvario. Bilo je nezaboravno iskustvo upisati se u istoriju Reala i ostvariti ovo što smo mi ostvarili. Nikada to neću zaboraviti. Želeo bih da se zahvalim i upravi kluba koja mi je dala šansu, predsedniku Florentinu Perezu, Hoseu Anhelu Sančezu i čitavom upravnom odboru. Bila mi je čast. Hvala“, napisao je Bejl.

Za vreme u Realu, Bejl je osvojio više trofeja od Zinedina Zidana, imao je više asistencija od Dejvida Bekama i postigao je više golova od legendarnog Brazilca Ronalda.

Još uvek nema indicija gde će velški fudbaler nastaviti karijeru.

BONUS VIDEO Kostić i Lukić pred meč sa Norveškom u Ligi nacija

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar