Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Jedna od najneverovatnijih priča je laž, barem tako tvrdi jedan očevidac.

„Pepeljuga“ u pravom životu – tako je najkraće bilo opisati odnos Georgine Rodrigez i Kristijana Ronalda.

Georgina je u jednom dokumentarnom filmu o sebi otkrila da je upoznala Portugalac u jednom luksuznom butiku u kom je radila u Madridu.

Ipak, njen bivši kolega ima znatno drugačiju verziju priče.

PROČITAJTE JOŠ

Georgina i Ronaldo se jesu upoznali 2016. godine, ali ne onako kako ona tvrdi. Pablo Bone, bivši kolega Georgine, kaže da se nisu upoznali u butiku luksuzne robe.

„Radio sam s njom oko dva meseca pre nego što je postala zvezda. Sreli smo se nekoliko puta, ona je bila na ženskom, ja na muškom odelenju“, objasnio je Pablo, a prenela je „Marka„.

Otkrio je da nije došlo do ljubavi na prvi pogled u butiku, već da je to bila proračunata akcija.

„Georgina je tako rekla, ali kad je srela Kristijana, on je ulazio u prodavnicu s prijateljima i sinom. Upravo je izašla kroz vrata. Kad je ušao, svi smo se okrenuli da ga pogledamo jer je on visokopozicionirana osoba, a s ovakvim kupcima imaju posla samo poslovođe”, rekao je on.

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo
Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Foto:EPA-EFE/RAUL CARO CADENAS

Zatim je pojasnio.

„Zapravo, ova veza nije započela do nekog vremena kasnije. Tad nisu razgovarali, ali nakon nekoliko sedmica sreli su se na zabavi gde su se malo bolje upoznali“.

Otišao je toliko daleko da tvrdi da je sponzoruša i da je stalno vrebala nekog ko će je izdržavati, uostalom već se godinama spekuliše da joj Ronaldo daje mesečni džeparac.

„Georgina je uvek bila takva, čak i ako nije imala mnogo novca ili nije imala novac koji sada ima, uvek je imala dozu arogancije i superiornosti. Na kraju je uvek gledala da pogodi nešto veliko (mislio je na novac i slavu) i zato je radila u različitim luksuznim firmama, poznavala je mnogo ljudi u svetu noćnog života u Madridu. Kretala se u sredinama u kojima je novca bilo u izobilju. Istina je da je živela u veoma siromašnom stanu, veoma jeftinom, ali je uvek želela da napreduje, uvek je želela da raste i kada je upoznala Kristijana, to joj je bila šansa za slavu“, zaključio je Bone.

BONUS VIDEO Ronaldu vikali „Mesi, Mesi“, on šutnuo flašu i umalo ponovo bacio traku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar