Na sednici Skupštine FSS ne može bez skandala

Žarko Zečević, bivši čelnik Partizana, a sada potpredsednik OKS-a, tokom Skupštine Fudbalskog saveza Srbije oštro je napao Zvezdana Terzića.

Optužio je generalnog direktora Crvene zvezde da nije izlazio iz njegove, ali i kancelarije Nenada Bjekovića, koji je donedavno bio pominjan kao jedini kandidat za predsednika FSS-a, kada se kandidovao za prvog čoveka srpskog fudbala.

PROČITAJTE JOŠ

„Rekao je da Bjeković ili Zečević ne mogu da budu kandidati. Bolje da je rekao niko iz Partizana ne može da bude kandidat za predsednika FSS. Kada je on trebalo da bude predsednik FSS nije izlazio iz moje kancelarije, dok nije postavljen za predsednika. Sada ima obraza i snage da se ovako obraća. Bjekovića prozivate, čoveka bez mrlje u sportu – reprezentativac, izuzetno poštovan funkcioner. Mi tako sada razgovaramo između nas. Vodeći se privatnim interesima“, istakao je Zečević.

Odmah je stigao i odgovor iz Crvene zvezde, preko Marka Petrovića, operativnog direktora crveno-belih.

Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

„Ovako niske udarce, spominjati čoveka koji nije ovde u sali… Gospodo, u tome je razlika između Crvene zvezde i Partizana. Sram vas bilo da ovako spominjete Terzića. Vaš kandidat, koji je v.d. predsednika Saveza, nije se udostojio da nas pozove na kafu za godinu dana. Ovo je sramotno šta ste uradili“, rekao je Petrović.

Rasprava nije nastavljena, pošto je traženo da se prisutni drže dnevnog reda.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare