Foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS
Foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Fudbaler Barselone i holandski reprezentativac Frenki de Jong ne želi da pređe u Mančester junajted, jer klub sa "Old Traforda" naredne sezone neće igrati u Ligi šampiona, prenose britanski mediji.

Britanski „Ekspres“ navodi da su čelnici Barselone i Mančester junajteda dogovorili visinu obeštećenja za transfer De Jonga, ali holandski fudbaler ne želi da nastavi karijeru u engleskom klubu, iako je u stalnom kontaktu sa novim menadžerom „crvenih đavola“ Erikom ten Hagom.

PROČITAJTE JOŠ:

De Jong (25) je sa Ten Hagom sarađivao u Ajaksu, a 2019. je prešao u Barselonu. On je za katalonski klub odigrao 140 utakmica i postigao je 13 golova, ali u ekipi sa „Nou Kampa“ nije pružio partije kakve su se od njega očekivale.

Ten Hag želi De Jonga po svaku cenu, pošto će Nemanja Matić i Pol Pogba da napuste Mančester junajted.

Međutim, holandski reprezentativac uporno odbija da napusti Barselonu, jer ne želi da igra u klubu koji neće nastupiti u Ligi šampiona.

De Jong veruje da će se Barselona naredne sezone boriti za trofeje u svim takmičenjima, a sa druge strane katalonskom klubu je neophodan novac i po svaku cenu želi da proda holandskog fudbalera.

BONUS VIDEO Het-trik Kristijana Ronalda za Mančester junajted protiv Totenhema

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar