Perez lumpovao u beogradskom hotelu: Pogodila ga srpska pesma, evo šta je pio

Fudbal 20. maj. 202216:46 > 18:23
Podeli:
Florentino Perez u Beogradu
Florentino Perez u Beogradu; Foto: Nova.rs

Kako je lepo biti Florentino Perez ovih dana... Mnogi bi rekli da je uvek odlično biti Perez, ali ovih dana je sve posebno slatko.

Florentino Perez, predsednik Real Madrida, došao je u Beograd i odseo u jednom od najpoznatijih hotela prestonice.

PROČITAJTE JOŠ

Iz pouzdanih izvora se ubrzo čulo i kako se veseli Perez. I sa punih 75 godina zna da se provede kada oseti pravi trenutak. Kako je Real savladao Barselonu sa 86:83 u polufinalu Evrolige usledilo je veliko slavlje u hotelu u Beogradu.

Ovog puta je Španac odlučio da se veseli uz zvuke tamburice. Vođen devizom "Kada si u Rimu budi Rimljanin" vrlo brzo se uklopio u tradicionalna slavlja u Srbiji.

Otišlo je to toliko daleko da se veselio uz čuvenu pesmu Nedeljka Bilkića "Ima jedna krčma u planini". Veselio se do duboko u noć i uživao je u još jednom velikom trijumfu njegovog tima.

Ako ste se pitali i šta voli da popije Perez da vam i to otkrijemo. Njegov porok je "aperol spric" koje je polako ispijao na slavlju nakon plasmana u finale. Dobro se zabavio Florentino, ali mu je ovo samo usputna stanica. Sledi verovatno kraći povratak u Madrid, a onda kruna sezone u Parizu.

Već 28. juna fudbaleri Real Madrida igraju finale Lige šampiona protiv Liverpula na "Stadionu Francuska", a teško da će Perez dozvoliti sebi da to propusti.

Real bi još jednom mogao da objedini evropske titule u košarci i fudbalu. Kakvo bi tek onda slavlje usledilo, Florentino bi to znao sigurno da uredi da se nikada ne zaboravi.

BONUS VIDEO Slavlje u svlačionici Real Madrida

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Komentari

Vaš komentar