Foto: Printscreen/Youtube

Novi cirkus u srpskom fudbalu. Utakmica između FK Vrelo sport, kluba koji je u vlasništvu asa Mančester junajteda Nemanje Matića, i Spartaka 1924. okončana je posle svega devet sekundi. Biće registrovana službenim rezultatom u korist domaćina.

Šta se to zapravo dogodilo u selu Vrelo pokraj Uba, odakle je legendarni Nemanja Matić? Gosti su na stadion „Mirko Žaki Matić“ stigli sa svega sedmoricom fudbalera, i sa tim snagama su ušli u meč sa Vrelo sportom.

PROČITAJTE JOŠ

I sve je tu čisto i regularno, jer pravila nalažu da je za odigravanje utakmice neophodno da ekipa na terenu ima sedmoricu fudbalera. Ali, čim je glavni sudija dao znak da meč može da počne, fudbaler gostiju je prilikom ispucavanja „duge lopte“ zatražio da mu bude ukazana lekarska pomoć.

Požalio se na jake bolove, uz jasnu poruku da ne može da nastavi.

Glavnom sudiji Ivanu Šariću iz Šapca, nije preostalo ništa drugo, nego da već posle devet sekundi prekine meč, jer je Spartak 1924. ostao sa šestoricom fudbalera.

Na društvenim mrežama i na internetu momentalno su počele da se razrađuju raznorazne teorije, pa ostaje nejasno da li se pomenuti fudbaler zaista tako teško povredio da nije mogao da nastavi, ili je samo odlučio da spasi ekipu blamaže, s obzirom na drastičnu razliku po broju fudbalera na terenu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar