Ajla Alimanović
Ajla Alimanović; Foto: Screenshot Instagram ayla_alimanovic

Nova era za velikana iz Sarajeva.

Ajla Alimanović imenovana je za novu predsednicu FK Sarajevo. Ona je potvrdila tu informaciju i najavila je velike stvari za budućnost.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je došla kao poznati direktor jer ima 15 godina iskustva na različitim pozicijama generalnom i transformacionog direktora, ali poručila je da fudbal ne prati.

„Nažalost, fudbal sam davno prestala da gledam. Toliko davno da je zadnji Ronaldo kojeg se ja sećam Ronaldo iz Brazila. Ali brzo učim“, poručila je Alimanović.

Pojasnila je i planove ovog kluba koji je dva puta bio prvak Jugoslavije (1967. i 1985. godine).

„Predsednik Ismir Mirvić je došao da od Sarajeva za dve godine da napravi najbolji klub na Balkanu i to ćemo i biti, ili ne trebamo biti tu. Transparentno ćemo komunicirati o tome što radimo. Svake nedelje ili svakog meseca, ako je potrebno. Vratićemo poverenje u Sarajevo. Planovi su jasni – Sarajevo će biti najbolji BiH klub i najbolji BiH brend i naši poslovni uspesi pratiće sportske“, poručila je Alimanović za Klix.ba.

Ona je sedam godina radila za kompaniju „Procter&Gamble“, dve godine u „Croatia osiguranje“ i šest godina u Adris grupi, koja je bila u sastavu „British American Tobacco“.

BONUS VIDEO Golovi sa meča Vest Hema i Evertona

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar