Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Alesandro del Pjero oduševljen je Dušanom Vlahovićem, to pokazuje od transfera, sada i golovi čine svoje.

Vlahović je u 33. sekundi debija za Juventus u Ligi šampiona dao gol Viljarealu, bilo je 1:1 na kraju, ali to nije pokvarilo utisak.

PROČITAJTE JOŠ

Ne prija pompa Vlahoviću, pa želi da spusti loptu kada ga porede sa Alesandrom del Pjerom.

I sam Del Pjero je to pozdravio.

“On je u pravu kada kaže da nema potrebe da ga porede sa bilo kim. Ne treba da ga porede ni sa mnom, ni sa bilo kim drugim. Svaki igrač treba da ima svoj put, a Vlahovićev je do sada jako dobar i nadam se da će biti sve bolji i bolji”.

Prokomentarisao je i gol.

“To je gol rasnog centarfora. Danilo je poslao vertikalnu loptu idealnu za Vlahovića koji sjajno napada prostor. A Viljareal se nije snašao u tom napadanju prostora. Vlahović je realizovao napad u maniru klasnog napadača. Primio je loptu spolja jer bi u svakom drugom slučaju bio blokiran. Raul Albiol mu je bio blizu ali je Vlahović iskoristio prednost u odnosu na štopera koji je hteo da zatvori šut u bliži ugao i ostavio mu dalji. Vlahović je već znao gde je gol i nije ni morao da podigne glavu i da pogleda. Reagovao je desnom nogom i ukrao golmanu vreme da se namesti”.

Hvali se i zalaganje na terenu.

“Vlahović je odigrao sjajnu utakmicu. Mnogo se žrtvovao za ekipu, pogotovo u drugom poluvremenu koje je bilo teško za Juventus”.

Fabio Kapelo se nadovezao.

“Vlahović je dokazao da je igrač velikog karaktera. Sudija je prespavao neke momente u utakmici i zaboravio da nekoliko puta svirne u korist Vlahovića. Ono što volim kod njega je njegov stav i želja da svim silama pomogne saigračima. U derbiju protiv Torina nije bio dobar ali moramo reći da je bio sjajno čuvan od strane sjajnog čuvara koji mu nije dozvolio mnogo trčanja. Možda je protiv Torina bio i malo umoran. Mislim da ga ove velike utakmice inspirišu. Vlahović nema brzinu i snagu Lukakua, ali je tehnički mnogo jači napadač”.

BONUS VIDEO Pjerluiđi Kolina – najbolji fudbalski sudija svih vremena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar