Foto: Andrija Sokovic/Starsport

Fudbaler Srbije, Lazar Samardžić, prokomentarisao je remi Srbije protiv Slovenije (1:1) u drugom kolu Evropskog prvenstva u Nemačkoj u intervjuu za UEFA.

Srbija je na toj utakmici izjednačila u poslednjoj sekundi golom Luke Jovića posle kornera.

Pročitajte još

„Orlovi“ sada imaju jedan bod, Slovenija i Danska po dva, a Engleska četiri.

„Bio je to prvi bod i prvi gol. Srećni smo zbog toga. Još uvek smo živi, moramo da pobedimo sledeću utakmicu i sve je u redu, ali osećaj je neverovatan“, rekao je Samardžić.

Fudbaler Udinezea inače živi u Nemačkoj, gde se održava ovaj šampionat.

„Živim u Nemačkoj, moja kuća je u Berlinu. Za mene je to lepo jer mi je sve blizu. Moja porodica je na svakoj utakmici kao i moji prijatelji i veoma sam srećan zbog toga“.

Otkrio je koliko ima karata za svaku utakmicu.

„Za svaku utakmicu imam po 15 karata, ali moram da kažem da moj otac dobija pet karata, tako da ukupno imam 20 ulaznica“.

Euro 2024 fudbalska utakmica Slovenija vs Srbija Foto:EPA-EFE/RONALD WITTEK

Govorio je i o kapitenu Dušanu Tadiću.

„Pre dve godine sam gledao ove utakmice na televiziji, a sada igram na njima. To je ludo. Tadić je moj saigrač, moj kapiten i mogu mnogo toga da naučim od njega“, rekao je Samardžić.

Otkrio je da li mu je bilo teško da izabere da nastupa za Srbiju.

„Nije bilo teško, to je bila odluka iz srca. Volim da igram za svoju zemlju. Prezivam se Samardžić, to je srpsko prezime“, rekao je vezista Srbije.

Govorio je o početku igranja za reprezentaciju.

„Početak je bio lud. Rekao sam, pre dve godine sam ih gledao, a sada sam u svlačionici i delim trenutke sa tako sjajnim igračima. Svi su bili dobri prema meni, srećan sam“.

Samardžić je prošle sezone postizao golove protiv jakih ekipa u italijanskom šampionatu kao što su Inter, Milan i Napoli.

„Morate da imate jaku ličnost, a ja je imam, volim takve mečeve. Ali, želim da pogađam i protiv malih klubova, tako da moram to da poboljšam“.

Prebacio se na narednu utakmicu protiv Danske.

„Znamo da se ovi mečevi sve za nas. Moramo da pobedimo na ovoj utakmici. Moramo da uradimo više, moramo da damo 150 odsto“.

Otkrio je koja mu je omiljena srpska fraza i našalio se.

„Brate…“.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare