Foto: EPA-EFE/Martin Rickett / POOL EDITORIAL USE ONLY

Fudbaler Mančester sitija Erik Garsija pozitivan je na koronavirus, objavio je njegov klub u nedelju popodne.

Defanzivac za koga je interesovanje pokazala Barselona, sada će morati da provede neko vreme u karantinu zajedno sa još jednim članom stručnog štaba „građana“.

PROČITAJTE JOŠ:

Samo dan ranije, Siti je ostao i bez Benžamina Mendija koji je prekršio COVID-19 protokol na jednoj novogodišnjoj proslavi. Takođe, baš u subotu su se pojavile informacije da će Garsija na leto u Kataloniju.

Izostanak dvojice igrača nije smetao Sitiju da u nedelju izađe na megdan Čelsiju sa Kanselom, Stounsom, Dijasom i Zinčenkom u defanzivi i da do poluvremena spakuje tri gola „plavcima“.

Garsija se dovodi u vezu sa Barselonom, zbog koje je navodno odbio da produži ugovor sa Mančesterom. On od početka ove godine može da pregovara s drugim klubovima, a od leta je slobodan da ide.

Ako Barselona bude htela da ga dovede sada, moraće da plati obeštećenje, a letos je Siti od Garsije mogao da zaradi do dvadesetak miliona evra.

Nekoliko španskih medija je u subotu javilo da se očekuje da Garsija dobije petogodišnji ugovor na stadionu Kamp Nou, ali za početak mora da se izbori sa pehom korone koji ga je zadesio.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar