Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Najveći biser fudbala u jednom trenutku sada se nalazi u otvorenom sukobu sa trenerom. Klub je odlučio da povuče drastičan potez.

Džejdon Sančo je stigao u Mančester junajted pre dve godine za 85 miliona evra nakon briljantnih partija u dresu Borusije iz Dortmunda.

PROČITAJTE JOŠ

Pisalo se tada da su „crveni đavoli“ rešili sve probleme u budućnosti i da su pronašli čovek oko kog će izgraditi čitav tim.

Ipak, budućnost nije tako svetla na „Old trafordu“ za ovog momka jer je ušao u sukob sa Erikom ten Hagom.

Junajted je odlučio da reaguje, pa mu je zabranio da ulazi u sve prostorije koje koristi klub, pa čak i da koristi klupsku kantinu.

U ovom trenutku krilni napadač trenira sa igračima iz klupske akademije, a ovo je logična posledica njegove izjave da trener laže nakon što je Ten Hag rekao da se Sančno nije trudio da trenira.

Ocenio je Sančo da ga trener vidi kao žrtvenog jarca i da je njegov trud na treninzima uvek bio adekvatan.

Engleski mediji kao rešenje ovog konflikta predlažu izvinjenje igrača jer iako je obrisao spornu objavu nikada nije ponudio izvinjenje zbog postupka.

Ten Hag je poručio da nije siguran da li postoji budućnost za Sanča u Junajtedu, a igrač je do sada odigrao 82 susreta uz 12 golova i šest asistencija.

BONUS VIDEO Spektakularan gol Filipa Đuričića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar