Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić bio je u Monaku gde je u četvrtak popodne održan žreb za grupnu fazu Lige šampiona.

Zvezda je zapala u grupu G sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom i neće imati nimalo lak posao da opstane u eliti do proleća.

PROČITAJTE JOŠ:

Džajić veruje da srpski šampion to može uprkos svemu, pa čak i da igra sa aktuelnim šampionom Evrope Mančester sitijem.

„Ovde sam kao gost UEFA. Može da se diskutuje, ovo je grupa gde može da se igra, svi su protivnici teški. Može da se igra protiv svih, čak i protiv Sitija, a šansu treba tražiti protiv Lajpciga i Jang Bojsa“, rekao je Džajić za Arenu.

Dodaje da Zvezdin tim još uvek nije naštelovan i potpun i podseća da su crveno-beli igrali i protiv jačih protivnika od onih iz Superlige u prethodnom periodu.

„Videćemo još kakav je tim, ima dosta dobrih igrača, ali i povređenih, Ivanić i Katai, koji su veoma važni igrači. Zvezda je lako pobeđivala do sada, izuzev kiksa protiv Voždovca, ali to može da bude dobar znak, da se svim rivalima pristupi ozbiljno. Trener traži od svih najbolje, bez obzira na ime i prezime, uneo je nešto novo u Crvenoj zvezdi“, naveo je Džajić.

BONUS VIDEO: Spasavaj se ko može – roj pčela prekinuo fudbalski meč

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare