Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Srpski fudbaler Dušan Vlahović nalazi se na meti Pari Sen Žermena, piše dobro obavešteni Fabricio Romano.

Romano navodi da je Vlahović već bio u kontaktima sa pariskim klubom ove nedelje, te da je PSŽ dobro obavešten o uslovima koje mora da ispuni ako hoće špica Juventusa.

PROČITAJTE JOŠ:

Juve je naredne sezone izbačen iz Evrope, očekuje se osipanje tima koji se ni prošle sezone nije uz mnogo turbulencija izborio za titulu, čak ni da bude konkurentan pored Napolija.

Ostao je bez uprave s jeseni zbog ranijih malverzacija, sada je čitava gungula zamršena dodatno i izbacivanjem iz Evrope, pa je u tom smislu pitanje koliko je jaka pregovaračka pozicija torinskog kluba.

Ipak, Juventusova pozicija je vrlo jasna: Dušan može da ide samo za ono što procenjuju kao važnu ponudu.

Pariski klub inače razmatra tri, četiri opcije za novog napadača svog tima. Vlahović je u Juventus stigao januara prošle godine za 81,6 miliona evra iz Fjorentine.

Od tada do sada se nije idealno snašao, pa je prošle sezone postigao 14 golova i podelio četiri asistencije, jedno vreme se mučio i sa povredama prepona, dok je ukupno za Juve dao 23 gola i upisao šest aasistencija u svim takmičenjima na 63 utakmice.

Bez obzira na to, Čelsi i Bajern se takođe interesuju za Vlahovića, verujući da može da se vrati u vrhunsku formu kakvu je prikazivao u Fjorentini.

BONUS VIDEO: Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar