Foto: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia

Srpski fudbaler ima čudan odnos sa trenerom Masimilijanom Alegrijem koji će ga prvi hvaliti, a ujedno i prvi kritikovati posle svake utakmice.

Fudbaleri Juventusa poraženi su za vikend od Sasuola sa 4:2 u petom kolu Serije A, a Masimilijano Alegri je pred kamerama odlučio da kritikuje igru srpskog reprezentativca.

PROČITAJTE JOŠ

„Imao je nekoliko važnih situacija, ali ih nije iskoristio. Nije bio baš dobar nekoliko dana u nedelju. Sve u svemu, meč nije bio dobar, ali na opštem nivou“, rekao je Alegri.

Naime, italijanski mediji ukazuju upravo na sukob Vlahovića i Alegrija, koji je zamenio srpskog napadača pre kraja meča, čime on nije bio zadovoljan.

„U 76. minutu meča Sasulo – Juventus, dok su belo-crni gubili sa 2:1, Alegri je rešio da izvrši izmenu u napadu, Vlahovića je pozvao na klupu, a ušao je Mojze Kin. Neočekivna zamena je dovela do burnog rezultata, Srbin nije dobro prihvatio izmenu i odmah je pokazao da je njome nezadovoljan.“

Dušan Vlahović Foto:Best Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sukob je čini se nastavljen je Vlahović bio zakucan za klupu na meču protiv Lečea (1:0) sve do 78. minuta. Nakon meča je Alegri ređao pohvale na račun Arkadijuša Milika koji je postigao gol.

„Milik je zaista neverovatan napadač. Ja imam petoricu dobrih napadača, uključujući i mladog Jildiza. Svi sjajno rade. Milik je danas odigrao fantastičan meč“, kazao je Italijan.

I onda je odlučio da reaguje i Vlahović kom se očigledno ne dopada da bude u drugom planu, ali prihvata to i najavljuje borbu.

Objavio je fotografiju na Instagramu uz poruku koja je jasno adresirana na situaciju u kojoj se nalazi:

„Uvek se bori, nikada se ne predaj“, poručio je Vlahović.

View this post on Instagram

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Uz to je objavio i „stori“ na kom sedi na klupi Juventusa, poruka i više nego jasna.

BONUS VIDEO Nova zvezda Reala uzela Zidanov broj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar