Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Đuzepe Jakini, trener Fjorentine veruje da će predsednik kluba Roko Komiso ubediti Dušana Vlahovića, srpskog špica da ostane u Firenci.

Rastuće interesovanje za reprezentativca Srbije kulminira poslednjih nedelja zbog Vlahovićevih dobrih partija i u dresu „orlova“, ali i u klubu, pa su se pojavile informacije da se, između ostalih, interesuju Milan i Roma.

PROČITAJTE JOŠ:

Vlahovićev ugovor sa Fjorentinom ističe 2023. godine, ali klub hoće da mu ponudi novi, a Gazeta delo Sport je javila da će Dušanu utrostručiti platu.

„Fjorentina ima sva potrebna sredstva da ga zadrži. Predsednik ima dobar projekat i veruje u Dušana. On mora da ostane fokusiran na poslednje utakmice sezone, da očuva isti stav. Predsednik će ga ubediti da nastavimo put zajedno“, rekao je Jakini na konferenciji za medije.

Trener Fjorentine na istoj konferenciji osvrnuo se i na situaciju u svojoj odbrani gde igra još jedan „orao“ Nikola Milenković.

„Moji igrači su pokazali da imaju volju za napretkom, ali moramo da igramo bolje i popravimo neke stvari, posebno u odbrani. Treba nam čvršća odbrana da bismo mogli napred da kreiramo šanse“, rekao je Jakini.

Da podsetimo, Vlahović je ove sezone dao 15 golova za Fjorentinu na 32 utakmice odigrane u svim takmičenjima, dok je odbrana primila 49 golova u ligi i jedna je od lošijih u Seriji A.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar