Dušan Vlahović
Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ako ste nekada videli Dušana Vlahovića znate sigurno dve stvari - da ima stila (i da to voli da pokaže) i da i te kako dobro zna da postiže golove.

Mnogi se sećaju snimka kako je devojka Federika Kjeze, saigrača iz Juventusa, reagovala kada ga je videla u odelu. U Italiji se brzo uklopio i shvatio da može da podigne svoj stil na novi nivo.

PROČITAJTE JOŠ

U Italiji nije pronašao samo ljubav prema oblačenju i luksuznim naočarima, već i za nešto skuplje igračke.

On je iznenadio jednu devojku roze dresom Juventusa, potpisao joj je autogram, ali su mnogi ostali zatečeni kada su videli šta vozi.

U pitanju je Maserati, model „GranTurismo Folgore“, koji košta najmanje 260.000 evra, a ovo mogu da voze svi igrači Juventusa jer je im je glavni sponzor Fijat, u čijoj grupaciji se nalazi i ovaj proizvođač.

Ovaj automobil može da dostigne maksimalnu brzinu (iako ona nije zapravo ograničena) od 320 kilometara na čas, a od 0 do 100 ubrzava za 2,7 sekundi, a do 200 za 8,8 sekundi.

Novi model je napravljen od aluminijuma (čak 65 odsto karoserije), pa je zbog toga neuporedivo lakši. Električna varijanta ima tri elektromotora dva pozadi i jedan napred, a zajedno donosi brzinu od 761 konjske snage.

BONUS VIDEO Glupost Morate i poništeni gol za vođstvo Španaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar