Dušan Vlahović Alesandro del Pjero
Dušan Vlahović Alesandro del Pjero; Foto: EPA/EFE PAOLO MAGNI, RICCARDO ANTIMIANI

Dušan Vlahović je sjajno počeo karijeru u dresu Juventusa, pa je već postigao dva pogotka. Oba je proslavio na način na koji je to nekada radio legendarni Alesandro del Pjero, pa se nije dugo čekalo da se legendarni kapiten "stare dame" našali na taj račun.

Srpski napadač je nako pogotka isplazio jezik i tako slavio pogodak, a onda je odlučio i da klizi kolenima po travi, baš onako kako je to godinama radio italijanski napadač.

PROČITAJTE JOŠ

Del Pjero je i sam to primetio kada je slavio golove Vlahovića, a sada je prvi put i pričao o tome.

„Primetio sam način slavljenja i jeste, vratio me je u neka divna sećanja iz moje prošlosti“, rekao je Del Pjero u maniru pravog fudbalskog romantičara prilikom gostovanja na „Sky sport“.

Ipak, onda je odlučio i da se našali, a to je privuklo veliku pažnju. Zapravo se sjajno snašao u trenutku, pa će srpski napadač moći da napravi pravu foru ukoliko ostvari ono što je od njega zatražio Del Pjero.

„Naravno, moraće da mi plati odštetu, imam autorska prava, tražiću da me vodi na večeru. I sve vas iz studija pozivam kako bi račun bio što već“, istakao je uz osmeh čuveni kapiten Juventusa.

BONUS VIDEO Gol Dušana Vlahovića protiv Katara

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare