Dušan Tadić
Dušan Tadić; Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK

Nije se predao bez borbe.

Dušan Tadić se našao na meti razbojnika u Holandiji, ali je jednog uspeo dobro da udari desnom rukom, posledice toga nije mogao da sakrije na meču.

PROČITAJTE JOŠ

Dva naoružana pljačkaša su napadala Tadića ispred njegovog doma u Holandiji jer su želeli da ga mu otmu imovinu između 27. i 28. jula.

Tadić je dva dana kasnije igrao protiv PSV u meču Superkupa Holandije kada je tim iz Ajndhovena slavio sa 5:3.

Retko ko je primetio, a kamoli pridavao veći značaj flasterima koji su se nalazili na prstima desne ruke srpskog kapitena, ali oni su zapravo pričali priču i pre nego što je ona obelodanjena.

Pljačkaši su Tadića sačekali u Van Egenštrat ulici, kada je izašao iz svog auta. Srpski fudbaler je pokušao da pobegne i posle kraće jurnjave, usledio je sukob. Tadić je uspeo da otvori vizir sa kacige jednog od dvojice pljačkaša i da ga ošamari.

Tom prilikom Tadić je pretrpeo manje povrede ruke i iscepao je svoju odeću. Potom je Tadić uspeo da pobegne u jedan ugostiteljski objekat, a razbojnici su posle borbe pobegli skuterom.

Nekoliko dana pre pokušaja pljačke su dva čoveka sa šlemovima već kucala na vrata Tadićeve kuće i pretvarali se da su dostvaljači pice, piše „De Telegraf“. Tom prilikom Tadić nije bio kod kuće i njegova supruga je postala sumnjičava, te nije otvorila vrata.

Proteklog vikenda Tadić je bio deo tima u pobedi nad Fortunom Sitard od 3:2. Srpski reprezentativac je u tom meču upisao asistenciju za treći gol koji je postigao Brajan Brobi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare