Foto: EPA-EFE/JOSE LUIS CEREIJIDO

Sporting Hihon se posle tri odigrana kola šepuri na vrhu Segunde (druga španska Liga) sa maksimalnih devet bodova, a direktan krivac za to je Uroš Đurđević.

Hihon je kao domaćin pobedio Đironu – 2:0, dok nekadašnji špic Partizana postigao oba kola, od kojih bi prvi komotno mogao da bude proglašen golom sezone, bez obzira što su odigrana tek tri kola.

PROČITAJTE JOŠ

Raspalio je 49. minutu Đurđević po lopti sa gotovo 30 metara, a „bomba“ koju je poslao praktično je „polomila“ prečku i završila u golu. Golman je paradom samo ulepšao neodbranjiv udarac Srbina.

Motivisan evrogolom špic Hihona je nastavio u istom ritmu, pa je svega 10 minuta kasnije pogodio još jednom, za novu pobedu svog tima i konačnih 2:0.

Ukoliko nastavi s ovakvim partijama Uroš Đurđević, koji je sa tri pogotka prvi strelac Segunde, će sasvim sigurno naterati selektora Srbije da ga ozbiljno uzme u razmatranje za naredne mečeve u drugoj sezoni Lige nacija.

Barselona – Viljareal

Neki španski klubovi odigrali su već dva kola, ali Barselona novu sezonu otvara večeras (21.00) protiv Viljareala. Sve, naravno, zanima kako će se snaći novi trener Ronald Kuman s nezadovoljnim Mesijem koji je na silu zadržan na Kamp Nou. Kec je 1,55, a kombinazzija 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona – Viljareal.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar