Dragan Stojković, Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.r

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u Beogradu selekciju Luksemburga sa 4:1, u četvrtoj kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao jeda je njegova ekipa u meču protiv Luksemburga ispunila zacrtani cilj i osvojila nova tri boda u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

„Uspeli smo da ostvarimo cilj koji je bio zacrtan pre ove utakmice, a to je da se pobedi i osvoje nova tri boda“, rekao je Stojković posle utakmice.

On je bio prezadovoljan igrom u prvom delu

„Prvo poluvreme je bilo, možda ne perfektno, ali je izgledalo dobro, potpuna dominacija. U drugom delu smo pali u fizičkom smislu i dozvolili Luksemburgu da krene, da ima više posed lopte“, rekao je Stojković.

On je, na kraju ipak bio zadovoljan.

„Na kraju smo, ipak, uspeli da se vratimo i da bez problema utakmicu privedemo kraju, što je najvažnije“, dodao je selektor Srbije.

Fudbaleri Srbije u utorak igraju protiv Republike Irske u Dablinu.

„Mi već sutra putujemo za Dablin, videćemo kakvo je stanje igrača. Mitrović je dobio baš jak udarac, mislim da je u pitanju jagodična kost. Moramo da uradimo sve da se oporavimo što je pre moguće i da već u utorak u Dablinu pokažemo pravu igru i osvojimo bodove“, rekao je Stojković.

Gledajte Srbiju na SBB i EON platformi

Utakmice reprezentacije Srbije ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar