Foto: Starsport

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je situaciju sa Aleksandrom Mitrovićem koji je u nedelju dobio crveni karton.

Mitrović je u meču Fulama i Mančester junajteda u FA kupu postigao pogodak za „kotidžerse“, a onda se pobunio kod sudije zbog odluke da svira penal posle igranja rukom Vilijana.

PROČITAJTE JOŠ:

Uneo se arbitru u lice, gurnuo ga i dobio direktan crveni karton, zbog čega se našao na tapetu engleskih medija i fudbalskih analitičara.

Piksi je o toj situaciji pričao na okupljanju reprezentacije Srbije, pred mečeve sa Litvanijom (24. mart, Beograd) i Crnom Gorom (27. mart, Podgorica) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024.

„Video sam isto kao i ovo. Nepotreban potez u svakom slučaju. Mislim da će pretrpeti neke sankcije, biće kažnjen to je definitivno. Šteta što se to desilo, ali dođu neki momenti kad izgubite kontrolu. Naravno da je svestan on svoje greške i ne treba o tome mnogo pričati. Naravno, pričaćemo o tome, u reprezentaciji takve stvari, ne samo kad je on u pitanju, nego i svi ostali, mora da postoji jedna doza respekta prema svima onima na terenu i pre svega jedno dostojanstvo. Takve stvari ne treba da se dešavaju“, rekao je Piksi.

Dodao je i da mu je bitnije da mu glavni igrači, poput Mitrovića budu spremni i zdravi, kako se ne bi dešavale situacije kao u Dohi na Mundijalu u Kataru.

BONUS VIDEO Stojković: Igrači su shvatili neke ideje, čestitam im na pobedi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar