Điđi Bekali; Foto: EPA/RADU VIOREANU

U Rumuniji bukti rat na relaciji Rumun - Srbin. Predsednik FCSB (bivša Steaua) kontroverzni biznismen Điđi Bekali, udario je na defanzivca svog kluba Bogdana Planića, nakon što je odbio da pristane na smanjenje plate zbog pandemije koronavirusa.

Bogdan Planić, bivši fudbaler Crvene zvezde, Vojvodine, OFK Beograda i još nekih srpskih klubova, našao se na udaru predsednika Điđija Bekalija, koji nije birao reči dok je pričao o njemu za medije u Rumuniji.

„Zar stvarno mislite da ću da molim Planića? Nema šanse! Neka je on živ i zdrav, ali može da se oprosti od dresa FCSB, ovde je završio priču. Bogdan je pokazao da je čovek bez karaktera, a video sam još od prvog dana kada smo potpisali ugovor s njim, da je problematičan tip. Nije mi se dopalo kakvo je lice pokazivao od prvog dana naše saradnje“, izjavio je kontroverzni Điđi Bekali.

Tamošnji mediji su u nekoliko navrata na sav glas hvalili Planićeve igračke kvalitete, nazivajući ga komandantom odbrane. Predsednik Bekali ne haje za to.

„Neće nam odbrana propasti bez Planića. Kada krene prvenstvo za mesec, dva, dovešću zamenu. Imamo Mirona, mogu da probam da dovedem i Čindriša, ali je on skup. Ne znam kako bi igrači reagovali da dam 1,5 miliona evra da ga dovedem, a njima sam smanjio plate“, kaže Bekali.

Podsetimo, Điđi Bekali se među prvima oglasio kada je smanjenje plate u doba pandemije u pitanju, poručivši da fudbaleri i s platom od 700 evra mogu da žive.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram