Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Šesto kolo fudbalske Superlige Srbije donosi dva "evropska derbija" - duel Vojvodine i Partizana u Novom sadu i gostovanje TSC -a Crvenoj zvezdi na "Marakani".

Vojvodina predvođena trenerom Nenadom Lalatovićem dobila je prethodna dva duela protiv Partizana, u prvenstvu i finalu Kupa, dok tim Save Miloševića stiže na „Karađorđe“ posle četiri trijumfa zaredom, bez primljenog gola i plasmana u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

Trener crno-beli Savo Milošević poručio je da njegovim timu ne pada na pamet da juri bod, već da kao i uvek ide po sva tri.

Vojvodina – Partizan

Vojvodina je nedavno porazila Partizan u finalu Kupa, pa crno-beli večeras (18.45) u Novom Sadu imaju veliki motiv da se revanširaju timu Nenada Lalatovića. Kec na Karađorđu je 2,95, iks 3,30, a dvojka 2,45.  Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina – Partizan.

Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće protiv ekipe iz Bačke Topole da poprave bledo izdanje iz Tirane u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i da nastave pobedničku seriju u Superligi.

Crvena zvezda – TSC

Uspešni su i Zvezda i TSC bili tokom nedelje u Evropi, i sa dosta samopouzdanja će izaći večeras (21.00) na Marakanu. Šampion je favorit s kvotom 1,20, ali TSC se neće braniti, pa kombinazzija 1&GG (pobeda domaćih, uz bar jedan gol gostiju) s kvotom 2,60 deluje primamljivo. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – TSC.

 

Sa druge strane, ekipa TSC-a je „na krilima“ trijumfalnog evropskog debija u Ligi Evrope, ali i „pod teretom“ poraza od Metalca u prošlom kolu u Senti.

SUPERLIGA, 6. KOLO

Nedelja:

Vojvodina – Partizan 18.45

Mačva – Spartak 20

C. zvezda – TSC 21

Subota:

Rad – Napredak 3:1 (1:1)

(Jovanović 42p, Novaković50, Trninić 63 – Stević25)

Bačka – Voždovac 2:1 (2:1)

(Žakula 2, 8 – Živković 10)

Novi Pazar – Radnik 0:0

Radnički (N) – Proleter 2:0 (0:0)

(Gavrić 52, Stoiljković 69)

Zlatibor – Mladost 1:0 (0:0)

(Dakovac 60)

Petak:

Inđija – Javor 3:2 (1:0)

(Aleksić 8, Dimitrov 56p, Bastajić 82 – Luković 67, Jevtić 75)

Metalac – Čukarički 0:0

Foto: Printscreen/Sofascore

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar