Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Zvezda u plej-of ulazi sa 82 boda, čak 20 više od drugoplasiranog TSC-a

Fudbaleri Crvene zvezde 22. aprila dočekuju ekipu TSC-a u utakmici prvog kola plej-ofa, nakon koje bi crveno-beli matematički mogli da osiguraju osvajanje titule.

Zbog toga su najvatrenije pristalice šampiona Srbije pozvale da se ispune tribine stadiona „Rajko Mitić“.

PROČITAJTE JOŠ

„Zvezdaši, Delije, našem timu fali jedan bod da matematički već osvojimo 34. titulu! Da bismo uzeli titulu, mora i stadion da pokaže koliko nam je stalo do nje i koliko cenimo svoje igrače, koji šest kola pred kraj dolaze u situaciju da već osvoje titulu!

Da 22. aprila već stignemo do cilja, pa da počnemo polako da se spremamo za poslednje kolo, gde se sprema spektakularna proslava 34. titule.

Da nadmašimo sami sebe!

Počinjemo protiv TSC-a i to nam je finale pre finala! Želimo pun stadion, pun sever!

Idemo po 34. titulu“, poručile su „delije“.

Zvezda u plej-of ulazi sa 82 boda, čak 20 više od drugoplasiranog TSC-a, pa bi trijumfom mogla nedostižno da mu pobegne i reši šampionsku trku.

Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

I napadač Marko Rakonjac izjavio je za klupski sajt da očekuje pun stadion na startu doigravanja.

„Nema sumnje da će Marakana biti puna i da ćemo na najbolji mogući način osvojiti titulu. Biće prilike da je i proslavimo, u poslednjem kolu protiv Novog Pazara, ali sada ćemo već matematički obezbediti trofej i moći da se pohvalimo da smo šampioni Srbije, što dovoljno govori o tome koliko je ovo bila efektna sezona za Crvenu zvezdu“, kaže Rakonjac.

Imao je samo reči hvale na račun rivala iz Bačke Topole.

„Bod nam je dovoljan, ali ćemo ići na pobedu, a užitak će biti još veći, jer ćemo odmeriti snage sa drugom najboljom ekipom u državi ove sezone. Biće to svojevrsan derbi, još pred punom Marakanom, zaista se radujem tome“, rekao je Rakonjac.

BONUS VIDEO Slavlje i trubači posle Zvezdinog meča ispred Pionira

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar