Dejan Stanković čestita igraču na pogotku
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crvena zvezda je ubedljivo trijumfovala protiv Zlatibora rezultatom 6:1 posle preokreta, u okviru 36. kola Superlige Srbije, a strateg crveno-belih Dejan Stanković je bio prezadovoljan igrom svojih pulena.

PROČITAJTE JOŠ

„Dobro smo igrali, iako smo imali dosta rotacija u timu. Igrači moraju da budu svesni da je ovo Crvena zvezda i da ispoštuju ono što se dogovorimo“, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde.

On je istako da su izmene u pauzi donele prevagu.

„Na poluvremenu smo izvršili tri izmene i trudimo se da igraju oni koji nisu imali minute, ali opet kažem moramo da izgledamo kao Zvezda. Smatram da je drugo poluvreme bilo fenomenalno, jako, onako kako smo želeli. Neke igrače smo odmarali, a neke vraćamo polako u formu, jer želim da 25. maja u finalu Kupa imam “problem” koga da stavim da igra. Mislim da je drugo poluvreme bilo jedno od najboljih do sada“, rekao je Stanković.

Zvezdin trener prokomentarisao je i rekorde – 104 postignuta pogotka uz 102 osvojena boda.

„To je zasluga igrača, kao i celog stručnog štaba. Radili smo jako i veoma sam srećan zbog momaka, znam koliko su posvećeni i zaista su vredno radili od početka sezone. Počeli smo ovaj ciklus davno i zaslužuju sve pohvale. Mene ne zanimaju rekordi, želim da moj tim igra uvek kao danas u drugom poluvremenu, a ako uz to dođu rekordi rado ćemo ih prihvatiti“, zaključio je Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar