Foto: StarSport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je u šoku kada je video nogu svog napadača Dijega Falčinelija koji se povredio tokom utakmice sa Partizanom.

Zvezda je pobedila „večitog rivala“ 1:0, na stadionu „Rajko Mitić“ u 164. večitom derbiju, igranom u sklopu 30. kola Superlige. Jedini gol za crveno-bele postigao Mirko Ivanić u 58. minutu na asistenciju Gelora Kange iz kornera.

PROČITAJTE JOŠ:

Ono što je posebno privuklo pažnju bila je povreda Falčinelija, koji je na poluvremenu ušao kao zamena za Veljka Nikolića, ali je stigao da odigra samo pola sata, jer ga je u 87. minutu zamenio Milan Pavkov.

Prethodno je Falčineli dobio udarac od Aleksandra Miljkovića, a Stankoviću nije bilo dobro kada je video nogu svog igrača.

„Tu sam malkice izgubio kompas, kad sam video nogu Falčinelija, koji je onako… Otvorenu ranu ima, dobro da nije pukla noga, ne znam koliko će šavova imati. Njegove suze i bol i sve, kad mi je pokazao, nije mi bilo dobro. Nadam se samo da nije gore od tog udarca i rasekotine. Derbi nosi svoje, rekao sam mu ‘Dijego, trebalo je da odabereš šah, ako nisi hteo da te boli nešto. Kroz šalu naravno“, rekao je Stanković na konferenciji posle meča.

Podsetimo, Zvezda sada ima 12 bodova više od Partizana i sva je prilika da će osvojiti titulu prvaka države i četvrti uzastopni put.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar