Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener fudbalera Voždovca Jovan Damjanović rekao je, uoči meča s Bačkom, da uprkos kadrovskim problemima veruje u svoj tim.

„Ekipa Bačke sigurno dolazi s ambicijama, imaju novog trenera i dovoljno motiva da nam otežaju posao. Igraju čvrsto, defanzivno organizovano, te ćemo morati pre svega da budemo strpljivi i hrabri kad imamo loptu, da ubrzamo igru i da protok lopte da bude dobar“, rekao je Damjanović, prenosi klub.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbaleri Voždovca u sredu dočekuju Bačku u utakmici 25. kola Superlige i pokušaće da upišu prvi trijumf u prolećnom delu sezone.

„Takođe, moramo biti ozbiljni bez lopte, organizovani, posebno u prvim momentima kad je izgubimo i ne dozvolimo da nas ugrožavaju“, dodao je Damjanović.

Tim iz Bačke Palanke trenutno je na začelju, odnosno 20. poziciji na tabeli sa 14 bodova, dok je Voždovac na 12. mestu sa 30.

„Imamo mnogo kadrovskih problema od početka priprema, želimo da se stabilizujemo i iz ovog perioda izađemo bolji. Potreban nam je svaki igrač i svaki atom snage u narednoj utakmici“, istakao je trener Voždovca.

Meč Voždovac – Bačka igra se u sredu od 14 sati.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar