Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener fudbalera Voždovca Jovan Damjanović rekao je da će njegova ekipa, ako želi dobar rezultat protiv Vojvodine, morati da podigne nivo igre u svakom segmentu.

„Očekuje nas praznik fudbala na našem stadionu, u goste nam dolazi renomirani protivnik, učesnik evropskih takmičenja i osvajač Kupa i to je dodatni motiv za nas. Pobedom protiv Inđije potvrdili smo da se vraćamo na željeni kolosek i na ono kako bi ekipa trebalo da izgleda na terenu“, rekao je Damjanović, a prenosi klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbaleri Voždovca u nedelju (20.30) dočekuju Vojvodinu, u utakmici trećeg kola Superlige.

„Duel sa protivnikim iz vrha našeg fudbala odlična je prilika da se nadigravamo i podignemo nivo igre u svakom segmentu. Ako želimo da ostvarimo dobar rezultat, to će biti neophodno. Vojvodina ima odličan tim, prepoznatljiv stil igre, očekuje nas sjajna utakmica, u to nema sumnje“.

U meču protiv Inđije debitovao je za „zmajeve“ i Nikola Stanković, levi bek koji je sarađivao sa trenerom Voše Nenadom Lalatovićem u Radničkom iz Niša.

„Očekuje nas jako teška utakmica sa timom koji ima odlične pojedince i stručni štab sa kojim sam imao prilike da sarađujem. Iz svega zaključujem da će ekipa Vojvodine doći na ‘krov’ jako motivisana da odnese bodove kući. Oni izlaze iz dva meča u kojem su osvojili dva boda tako da nema sumnje da će im osvajanje sva tri na našem stadionu biti imperativ“, rekao je Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar