Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Poraz tima sa Banovog brda u Humskoj.

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su sa 3:1 u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, pa ih u revanšu očekuje veoma težak zadatak da naprave pravo čudo i prođu u plej-of za plasman u grupnu fazu ovog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ...

Od samog početka meča Čukarički je imao velikih problema, pa je Tvente mogao do prednosti već u uvodnim sekundama, ali je Riki Von Volfsvinkel propustio zicer, tačnije Novak Mićović je uspeo da zaustavi njegov udarac.

No, to je bio samo uvod, pošto je u 8. minutu Dan Rots bio najviši u skoku i pogodio mrežu domaćeg sastava, da bi u 30. minutu Mičel Vlap iskoristio lošu postavku defanzivaca Čukaričkog i laganim udarcem loptu plasirao iza leđa Mićovića.

Najlepša akcija na utakmici viđena je u 42. minutu, kada je Džošua Benet povukao loptu sa svoje polovine, razmenio dupli pas sa Van Volfsvinkelom i pogodio suprotan ugao gola rivala.

Početkom drugog poluvremena Čukarički je zaigrao znatno bolje, Luka Adžić je promašio dobru priliku u 50. minutu, ali su u 59. nakon lošeg ispucavanja golmana gostiju došli do lopte, Adžić asistirao a Stefan Kovač doneo svom timu nadu da mogu do čuda.

No, promene rezultata nije bilo, pa će u revanšu u Holandiji ekipa za Banovog brda imati gotovo nemoguću misiju da slavi sa najmanje dva gola kako bi izborila bar produžetke.

Čukarički – Tvente 1:3 (0:3)

(Kovač 59 – Rots 8, Flap 30, Brenet 42)

Stadion Partizana (Beograd); Sudija: Haralnd Lener (Austrija)

Čukarički: Mićović – Stevanović, Drezgić (od 57. Kovačević), Vujadinović, Roganović – Mijailović, Docić (od 46. Lučić) – Ivanović (od 46. Adžić), Kovač, Ndiaje (od 46. Ovusu) – Badamosi (od 82. Spasojević)

Tvente: Unerstal – Brenet, Hilgers (od 81. Proper), Plegeselo, Smal – Zeruki (od 81. Kjolo), Sadilek – Flap (od 67. Stein) – Rots (od 67. Colis), Von Volfsvinkel, Misiđan (od 67. Černi)

Čukarički - Tvente 1:3

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar