Foto: Crvena zvezda

Crvena zvezda je konačno saznala kaznu za incidente sa utakmice Lige Evrope protiv Midtjilanda kada je teže povređen pomoćni trener Federiko Panonćini.

PROČITAJTE JOŠ

UEFA je kaznila je Crvenu zvezdu jednom utakmicom bez publike i novčano sa 45.000 evra zbog dešavanja na meču sa Mitdjilandom, potvrđeno je Tanjugu u klubu.

Kako se dodaje, deca do 14 godina moći će da budu na tribinama protiv Ludogoreca, koji je na programu 25. novembra u 18.45 sati na stadionu „Rajko Mitić“.  Takav slučaj smo ove godine već imali u meču protiv Kairata.

Zvezda u grupi F ima sedam bodova, dva manje od prvoplasirane Brage, Mitdjiland ima pet, a Ludogorec jedan bod.

Navijači su po završetku meča protiv danske ekipe nezadovoljni suđenjem zbog dva crvena kartona i nedosuđenim penalom krenuli da zasipaju sudije predmetima sa tribina.

Međutim, jedna flaša je pogodila pomoćnika Dejana Stankovića Federika Panonćinija koji je zbog teške povrede završio u bolnici.

Igrači Midtjilanda su iz straha odbili da napuste stadion kroz tunel ispod severne tribina, a tada je reagovao Milan Borjan, golman crveno-belih koji je smirio navijače i pomogao gostujućim fudbalerima da napuste teren.

BONUS VIDEO Skandiranje navijača Zvezde treneru kome su razbili glavu: Federiko Panonćini

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare