Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da su crveno-beli morali da reše meč sa Radom u prvih 45 minuta kada su vodili sa 2:1.

Zvezda je imala 2:0 posle golova Filipa Falka i Milana Pavkova u 31. i 42. minutu, ali je Rad već u 43. vratio nadu pogotkom Nemanje Mladenovića.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislim da u prvom poluvremenu ne smeš da promašiš toliko šansi. To poluvreme je trebalo da se završi 3:0, 4:0. Imali smo kontrolu i sve. Kad neko više želi pobedu od tebe, na kraju ispadne ovako. Dva lepa gola smo dali, ali isto tako iz dve naše greške smo primili, na postavljenu odbranu. Ovo je momenat gde dosta igrača koji nisu igrali dobijaju šansu. Nemaju 90 minuta i takmičarski ritam, ali kad se nosi grb Zvezde zna se šta se radi“, rekao je Stanković za Arenu sport.

Do kraja je Marko Šarić poravnao rezultat u 74. minutu i time postavio konačnih 2:2.

„Ne mogu im ništa zameriti, neko kad se bori za opstanak i ostavi poslednji atom snage. Ispunili smo već neki cilj, ali ne volim izgovore. To, kako da kažem direktno, ne treba da menja ništa u našim glavama. Danas smo odigrali pravu takmičarsku utakmicu, nerešen rezultat, idemo dalje“, dodao je Stanković.

Milan Milanović, šef struke Rada kaže da njegov tim i dalje mora da razmišlja o borbi za opstanak.

„Bod neće značiti mnogo jer imamo tri utakmice u kojima moramo da idemo na pobedu. Bilo je sparno vreme, obe ekipe su dale sve od sebe. Dvojica igrača nam nisu igrala neko vreme ali su i Đorić i Tučević odigrali junački. Disciplinovano, napadački u nekoliko momenata. Čestitam Zvezdi titulu i mnogo sreće u finalu Kupa“, naveo je Milanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar