Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Talentovani ofanzivni vezista Crvene zvezde Veljko Nikolić, koji je pokazao raskošan potencijal pod trenerskom palicom Dejana Stankovića, jedva čeka kraj maja i nastavak Superlige.

„Jedva čekam meč sa Radom. Mnogo sam se uželeo i Marakane i fudbala i takmičarskog nadmetanja. Bez obzira na to što smo vrlo blizu osvajanja titule, hoćemo da pobedimo sve utakmice do kraja i da na pravi način demonstriramo koliko smo se uželeli fudbala. Tu je i Kup koji želimo da osvojimo, tako da imamo puno posla pred nama, ali smo spremni za sve izazove koji nas očekuju u narednom periodu“, rekao je Nikolić za zvanični sajt Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Saznali su crveno-beli i prvog sledećeg protivnika u Kupu Srbije. Izabranici Dejana Stankovića će u četvrtfinalu dočekati Inđiju.

„Vrlo nezgodan protivnik, pogotovo kada su domaćini. Teren im je uzan i kratak i u prvenstvu nam je bilo teško da nametnemo svoju igru, već smo kroz meč morali da se prilagođavamo. Mislim da ćemo se dobro spremiti za taj susret i da ćemo trijumfovati, iako smatram da neće biti lako“ ističe Veljko.

Iako će sezona biti završena bez prisustva publike, uveren je Nikolić da će navijači biti uz Crvenu zvezdu.

„Navijači neće biti na tribinama, ali sam siguran da će nas podržavati putem malih ekrana. Verujem da ćemo proslaviti titulu na pravi način, čim se ukaže prilika za to, a da će do tada biti uz nas koliko god okolnosti dozvoljavaju“, zaključio je talentovani Nikolić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar