Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Iako kapiten Milan Borjan želi da napusti Crvenu zvezdu, klub ostaje pri stavu da neće dobiti dozvolu da ode, odnosno da ugovor koji važi do leta 2023. ostaje na snazi.

Tenzije na Marakani dostižu tačku ključanja…

Milan Borjan je javno, na društvenim mrežama, objasnio zašto želi da napusti Zvezdu, da su razlozi daleko dublji i veći od pritiska.

PROČITAJTE JOŠ

„Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže“, napisao je, između ostalog, Borjan.

Nedugo zatim oglasila se i Crvena zvezda sa jasnim stavom da neće dobiti dozvolu da ode, odnosno da ugovor koji važi do leta 2023. ostaje na snazi i neće biti raskinut.

„Dok se borimo za titulu, Borjan neće dobiti dozvolu za odlazak. Nećemo da dozvolimo da nam se poremete planovi“, poručeno je iz Ljutice Bogdana.

To znači da Zvezda može da pristane da proda 34-godišnjeg golmana u slučaju neke dobre ponude, ali je vrlo moguće da dođe do novih tenzija na relaciji kapiten-klub.

„Sportski žurnal“ je takođe pisao i da Borjan ima ponude iz MLS da karijeru nastavi, verovatno i završi, u SAD, uz izvesni nastup sa Kanadom na Mundijalu u Kataru 2022. godine.

BONUS VIDEO Skandiranje navijača Zvezde treneru kome su razbili glavu: Federiko Panonćini

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare