Foto: EPA-EFE/Andy Rain

Očajno izdanje protiv Mančester sitija podgrejalo je mogućnost da Čelsi uruči otkaz menadžeru Frenku Lampardu, koji ne brine previše o pisanju medija.

PROČITAJTE JOŠ

Čelsi je u Londonu glatko poražen od Sitija rezultatom 3:1, a u poslednjih šest utakmica u ligi imaju samo jednu pobedu.

Ekipa je početkom decembra nakon trijumfa protiv Lidsa bila prva na tabeli, ali je nakon serije loših rezultata skliznula na osmu poziciju.

Lampard je letos potrošio preko 200 miliona funti na Kaja Haverca, Tima Vernera, Bena Čilvela i Hakima Ziješa.

Doveden je i iskusni Tijago Silva, ali tim ne igra u skladu sa očekivanjima, zbog čega je „Atletik“ nedugo posle poraza od Sitija preneo da uprava Čelsija ozbiljno razmatra da promeni menadžera.

Iako je do sada imao bezrezervnu podršku, uprava kluba je veoma razočarana zbog poraza protiv Sitija, pa je počela potraga za potencijalnim naslednikom.

„Situacija nije laka, ali moramo da nastavimo da se borimo, ja prvi moram da nastavim. Nisam mnogo zabrinut za to što se piše. Pre mesec dana ljudi su govorili kako mi treba dati novi ugovor. Pritisak je uvek prisutan, osećam ga i kada igramo dobro i kada igramo loše. Moj posao je da nastavim da radim“, rekao je Lampard.

Legenda Čelsija smatra da je tim mlad i da pojedini igrači koji su letos stigli još uvek nisu dovoljno spremni za Premijer ligu.

„Ako izuzmemo Kantea i Silvu, imamo dosta mladih igrača u timu. Haverc i Verner nikada pre nisu igrali u Engleskoj. Ben Čilvel je takođe mlad igrač. Nismo imali pripreme letos i moramo da prihvatimo da ćemo zbog toga naučiti par lekcija“, rekao je Lampard.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar