eon_norSrb_1200x628_Responsive a
Foto: Pomo

Navijajte za našu reprezentaciju u prvoj odlučujućoj utakmici za odlazak na EURO, Norveška - Srbija, potpuno besplatno preko EON aplikacije!

Uživo pratite prenos utakmice plej-ofa za plasman na Evropsko prvenstvo u fudbalu 2021. godine, Norveška – Srbija, u četvrtak 8. oktobra, u 20.45, samo na kanalu Nova S, uz EON preko bilo kog interneta u Srbiji.

Kreirajte promo nalog 8. oktobra na sajtu sr.eon.tv/srbija, unesite vaše podatke i pristupite najboljim sadržajima uz EON aplikaciju potpuno besplatno do 11. oktobra u ponoć.

Tokom vikenda gledajte i najpopularnije emisije – Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Utisak nedelje, Pljiž i druge na Nova S. Saznajte najnovije, tačne i nezavisne vesti na N1, a za decu je tu i najbolji program na kanalima Pikaboo i Vavoom. Bodrite Orlove i u utakmici protiv Mađarske u UEFA Ligi nacija, koja se igra 11. oktobra u 20.45, uz direktan prenos na kanalima Nova Sport i Sport Klub. Na Sport Klub kanalima možete da pratite i druge aktuelne sportske sadržaje.

Subota i nedelja su idealni i za gledanje dobrog filma ili serije, a sigurno ćete naći svoj omiljeni naslov u SBB Video klubu. Uživajte u ovom i svim drugim sadržajima u EON Sport + Porodičnom paketu, koji će uz EON Smart ili mobilnu aplikaciju biti besplatni od četvrtka do nedelje.

Gledamo naše! Uživajte u vikend zabavi za celu porodicu samo uz SBB!

Foto: Pomo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare