Milan Borjan o napadima na Zvezdu
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Pred fudbalerima Crvene zvezde su brojni izazovi i takmičenja na tri fronta, a oporavljeni kapiten Milan Borjan veruje u ekipu i u to da će ciljevi biti ostvareni.

„Odlično se osećam. U potpunosti sam se oporavio, sve je u najboljem redu i treniram maksimalno. Ne samo ja, već čitava ekipa radi na vrhunskom nivou kako bi što spremniji dočekali sve izazove koji slede“, rekao je Borjan, prenosi klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je pred reprezentativnu pauzu imala obe pobede u Ligi Evrope, dok je u Superligi na drugom mestu sa 26 bodova, pet manje u odnosu na vodeći Partizan koji ima i utakmicu više.

„Pred nama je gust raspored do nove pauze u novembru, praktično ćemo dva puta nedeljno igrati utakmice, i to je nešto za šta su potrebne i fizička i mentalna snaga. Ipak, verujem da smo sposobni da ponovo usrećimo sve one koje su uz nas i da dobrim rezultatima ‘nateramo’ zvezdaše da budu ponosni“, dodao je Borjan.

Kako se navodi na klupskom sajtu crveno-belih, „bočni udari uvek postoje kad je Crvena zvezda u pitanju, ali kohezija igrača i navijača je recept da se to nadjača“.

„Zvezda je u poslednjih pet godina mnogo porasla, vratila se tamo gde pripada, i dominira. Baš zato imam osećaj da svima smeta i da su svi krenuli u napad na nju i na svakog od nas. Osećam da su samo zvezdaši uz nas, uz svoj klub, ali i to je dovoljno, jer mi uz pravu podršku sa tribina možemo da pokažemo da smo jači od svega i od svih. Zato pozivam sve zvezdaše da budu uvek uz nas, na svakoj utakmici, na svakom stadionu, a naročito na Marakani. Jer zajedno na taj način sve možemo da pobedimo i na terenu i van njega i da pokažemo da smo sa razlogom najveći“, zaključio je Borjan.

BONUS VIDEO Bajro Župić o dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare