Foto: EPA-EFE/Clive Brunskill

Pol Pogba i Mančester junajted usaglasili su stav da će o budućnosti francuskog internacionalca na "Old Trafordu" razgovarati po završetku tekuće sezone.

Iako je do pre par nedelja bilo gotovo nezamislivo dočekati prelazni rok bez spominjanja Pola Pogbe u kontekstu odlaska iz Mančester junajteda, serija dobrih rezultata i prvo mesto na tabeli Premijer lige naterali su obe strane da dođu do zajedničkog zaključka – nema bilo kakvih promena dok sezona traje.

PROČITAJTE JOŠ...

Pogba je ugovorom vezan za Junajted do kraja sezone 2021/2022, pa je naredno leto ujedno i poslednja šansa da jednog od najboljih veznih fudbalera sveta proda po ceni koju sam odredi. Ipak, činjenica da je Junajted 22. januara prvi na tabeli Premijer lige naterala je i Pogbu i čelnike kluba da bar za sada „zakopaju ratne sekire“ i posvete se borbi sa Liverpulom, Mančester sitijem i Lesterom za titulu najbolje ekipe u Engleskoj.

Dodatan razlog krije se i u činjenici da je Ole Gunar Solskjer, trener „crvenih đavola“, odlučio da Pogbu iz veznog reda pomeri bliže napadu, na šta je Francuz uzvratio odličnom partijom i lepim golom protiv Fulama.

Podsećamo, u decembru Pogbin menadžer Mino Rajola saopštio je da član „galskih petlova“ želi da napusti Mančester usled nezadovoljstva ulogom koju ima u timu, ali poslednji razvoj situacije bi mogao da osnaži njegov status u timu.

Doduše, prema pisanju britanskih medija, na ovaj način samo je prolongirano ono što je gotovo izvesno – Pogba će po završetku sezone napustiti Englesku, jedno pitanje je da li će obući dres Juventusa, Real Madrida, Barselone ili Pari Sen Žermena. Naravno, postoji i šansa da ostane, ali je to najmanje verovatno.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar