Foto: Privatna arhiva

Fudbalski klub Zlatibor bio je prošle godine hit Prve lige i ove sezone debitovao je u Super ligi Srbije. Posle prvog dela sezone, nalaze se na 18. mestu i sledi im grčevita borba za opstanak.

PROČITAJTE JOŠ


Čelni ljudi kluba nastoje da pojačaju ekipu kako bi nastavak u prvenstvu dočekali jači i spremniji. Pregovori traju sa nekoliko igrača, a prvi koji je stigao je Andrej Bogićević, 19-godišnji napadač Grafičara.

On je danas u pratnji predsednika Veljka Radulovića, direktora Predraga Ristanovića i šefa stručnog štaba Zorana Njeguša, potpisao ugovor na dve godine.

„Dobili smo mladog napadača, koga smo pratili u omladinskoj ligi. Bogićević ima veliki potencijal, cilj je jasan znamo šta želimo, a to je opstanak u Superligi. Predsednik i uprava kluba rade na pojačanjima i nadam se da ću imati priliku da uigran dobar tim. Pripreme nam kreću 8. januara. Specifična je situacija jer nemamo dovoljno vremena za maksimalne pripreme, jer nam prvenstvo počinje već 6. februara. Ali, kako je nama tako je i ostalim ekipa“, istakao je Zoran Njeguš, igračka legenda Zvezde i Sevilje.

Mladog Andrej Bogićevića po fizičkim predispozicijama porede sa Darkom Kovačevićem. Bio je odličan ove sezone u Kvalitetnoj omladinskoj ligi, dao je i gol Crvenoj zvezdi na „Marakani“ u poslednjem kolu. U Zlatiboru od njega očekuju golove na velikoj sceni. Skauti Benfike raspitivali su se za Bogićevića a odbio je ponudu da ide u ruski Kubanj iz Krasnodara.

„Hvala ljudima iz Zlatibora na pozivu. Izabrao sam dres sa brojem 9 a to je i dodatna obaveza. Imaću čast da me trenira čovek koji je i u Zvezdi, Sevilji i Atletiku iz Madrida odigrao mnogo utakmica. Što se Kubanja tiče, ponuda je bila dobra, ali želim prvo da se dokažem u srpskoj fudbalskoj eliti“, istakao je Bogićević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar