Barak Bahar; Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Izraelac je bio iskren.

Kao grom iz vedra neba stigla je informacija da će trener fudbalera Crvene zvezde u novoj sezoni verovatno biti Barak Bahar.

Trener Makabija iz Haife trebalo bi da zameni Miloša Milojevića na klupi crveno-belih za istorijsku sezonu u kojoj će direktno igrati Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ

Naravno, ako prethodno odbrane titulu prvaka Srbije, a trebalo bi da se dogodi epsko čudo da se to ne desi do kraja sezone Superlige.

Bahar je uslikan sa čelnicima Crvene zvezde u Izraelu, a da ima interesovanja potvrdio je i na konferenciji za medije pred utakmicu sa Hapoel ber Ševom.

„Razumem da situacija oko Srbije zanima sve medije. Ja ću biti iskren kakav uvek i jesam. Nije tajna da postoje ponude nakon ulaska u Ligu šampiona. Bilo ih je u septembru, januaru, a ima ih i sada. Ja imam agenta koji se brine o mojoj budućnosti, a ja sam fokusiran na Makabi i sledeći meč. Odrastao sam u Makabiju i za mene je najbitnije da budem ponosan i da donesem titulu klubu“, rekao je Bahar.

Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Nije želeo da priča sa igračima o tome, već samo o narednom meču.

„Nisam pričao sa igračima o tome jer se nisu svi vratili sa reprezentativne pauze. Razgovaraću sa njiima pre meča i reći ću im sve najiskrenije. Ništa ne krijem, a sada mi je cilj samo da pobedim ovu utakmicu i da osvojimo treću uzastopnu titulu. Čak i ako pobedimo još je mnogo mečeva pred nama i ništa nije sigurno. Ali je jasno da bi nam to dalo veliki vetar u leđa da nastaviimo. Moramo da pobedimo svaki meč“, dodao je Bahar.

Izraelac trenutno juri treću uzastopnu titulu u domaćem šampionatu sa ekipom iz Haife, dok je pre toga dva puta bio šampion Izraela sa Hapoel Ber Ševom.

Pored ova dva kluba, u karijeri je vodio i ekipu Kirjat Šmone, a trenutno ima ugovor sa Makabijem do leta 2024. godine.

BONUS VIDEO Tadić, Grujić, Vlahović i Milinković-Savić posle pobede u Podgorici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar