Foto: Starsport

Francuski krilni napadač Aksel Bakajoko potpisao je ugovor na tri i po godine sa Crvenom zvezdom i prvo je zimsko pojačanje srpskog prvaka.

„Igrao sam u Crvenoj zvezdi u Parizu, radi se o francuskom klubu. Međutim, Crvena zvezda, klub u koji sam došao je na znatnom većem nivou i mnogo je poznatiji u Evropi“, istakao je Aksel Bakajoko.

Nije krio da je interesovanje Crvene zvezde za njega bila vest kojoj se izuzetno obradovao.

PROČITAJTE JOŠ

„Kada sam čuo da se Crvena zvezda interesuje za mene nisam oklevao, znao sam da se radi o velikom klub i da je to šansa koja se pruža jednom u životu. Srećan sam što sam došao ovde“.

Osvrnuo se i na predstojeći duel šesnaestine finale Lige Evrope, odnosno dvomeč sa Milanom.

„Očekuje nas veliki meč, i u okviru tog duela ću imati priliku da se što pre uklopim u ekipu. Radujem se što ćemo igrati u Milanu, naročito što ću se vratiti na San Siro, jer sam igrao u Interu. Veoma se radujem tom meču i potrudiću se da dam maksimum.

Istakao je Bakajoko da je o Zvezdi čuo samo lepe stvari, kao i da je imao priliku da se posavetuje sa bivšim saigračem i nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Milanom Vilotićem.

„Svakakao Vilotića smatram starijim bratom, puno mi je pomogao. Pričao mi je o Crvenoj zvezdi i imao samo reči hvale. Bio mi je od velike pomoći kada sam donosio odluku da dođem ovde“.

Francuz nije krio da mu najviše odgovara pozicija krilnog napadača, ali i istakao da se i na ostalim delovima terena odlično snalazi.

„Još uvek ne znam na kojoj poziciji ću igrati, na treneru je da odluči. Najbolje se snalazim u napadu, volim da igram na krilnoj poziciji, ali ću biti srećan na koju god me poziciju trener stavi“, zaključio je Bakajoko koji je zadužio dres sa brojem sedam.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar