Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde obavili su specijalističke lekarske preglede u Zavodu za sport i medicinu sporta, a šef stručnog štaba Dejan Stanković će u nedelju od 11 časova izvršiti prozivku.

PROČITAJTE JOŠ

Imali su igrači Zvezde tri nedelje da se odmore, provedu praznike sa bližinjima i „napune baterije“ za sve izazove koji ih očekuju na proleće.

Rezultati koje su ostvarili na testiranjima bili su veoma dobri, te je utisak da su se pridržavali dogovora koje su imali sa stručnim štabom tokom pauze.

„Obilazili su redom lekarske ordinacije i demonstrirali zavidnu psiho-fizičku kondiciju i prema svim parametrima pokazali da su spremni za prozivku koju će Dejan Stanković izvršiti u nedelju, u 11 časova“, navodi se na klupskom sajtu.

Već u ponedeljak, 11. januara, fudbaleri Zvezde odlaze na Kipar, gde bi trebali da odigraju jednu prijateljsku utakmicu. Tamo će se zadržati sedam dana, a onda sledi povratak u Beograd i put u Tursku 20. januara.

Tamo će izabranici Dejana Stankovića odigrati četiri kontrolne utakmice, a protivnici su Slask (22. januar), Ufa (25. januar), Maribor (28. januar) i Šahjor (31. januar).

Po povratku iz Turske, fudbaleri srpskog šampiona treniraće u Beogradu, a prva utakmica koja ih očekuje je gostovanje Novom Pazaru u okviru 20. kola Superlige.

Zvezda je na vrhu tabele Superlige sa devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Partizan, a u okviru šesnaestine finala Lige Evrope igraće sa Milanom 18. i 25. februara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram