Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Neverovatan sled događaja.

Senegalska veza između Sadija Manea i Bouna Sara mogla bi ovm drugom da kupi ostanak u Bajernu iako je već bio na izlaznim vratima.

PROČITAJTE JOŠ

Od kako je stigao ur edove Bajerna, Buna Sar jblago rečeno nije bio sjajan pošto je za dve godine odigrao 27 mečeva, a i kad bi se pojavio na terenu to je izgledalo jako loše.

Činilo se da se njegova budućnost u Bavarskoj bližila kraju, ali prema informacijama Sport Bilda čini se da mu dani još nisu odbrojani.

Pošto je Sadio Mane upravo potpisao trogodišnji ugovor sa bavarskim gigantom, Bouna Sar je pronašao svoj čamac za spasavanje.

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Dvojica sunarodnika su „proslavili pobedu na Afričkom kupu zajedno sa Senegalom u februaru i dobro se slažu“, navodi Sport Bild. Sadio Mane koji je nazvao Bounu Sara „dobro raspoloženim ujakom“ ispričao je na svojoj prošlonedeljnoj prezentaciji da je „razgovarao sa Bounom Sarom o Bajernu i da je on bio veoma srećan zbog Maneovog dolaska.

„Sar bi mogao da postane važan za Manea navodi nemački list, kako bi se nova zvezda što pre skrasila u Minhenu. S druge strane, malo je verovatno da će igrati više – uostalom, Bajern je upravo potpisao novog desnog beka iz amsterdamskog Ajaksa u Nusairu Mazrauiju (24) – pored prethodnog regularnog Bendžamina Pavarda (26), koji bi trebalo da igrati u sredini u budućnosti.

Ponekad je sreća samo na vašoj strani i možete zaraditi milione tako što ćete jednostavno biti „dobro raspoloženi ujak“.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar