Crveno-beli porazom završili ovaj deo priprema.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na poslednjem meču priprema u Sloveniji od ekipe Kopera rezultatom 1:0.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je tokom celog meča kontrolisala igru, ali je sjajnim udarcem Andreja Kotnika Koper uspeo da odnese pobedu.

Ekipa Dejana Stankovića nije stvorila nijednu izglednu priliku za gol sve do 7. minuta, kada je Gelor Kanga uputio opasnu loptu iz kornera, iz koje je umalo postigao pogodak.

U 15. minutu meča, Sanogo je zbog povrede morao da bude zamenjen, što može biti veliki peh za crveno-bele pred početak nove sezone.

Umesto njega je na teren ušao Slavoljub Srnić koji je uputio najopasniji šut ka golu slovenačkog tima u 25. minutu, koji je golman Kopera Adnan Golubović sjajno odbranio.

Nakon sjajne razmene novog pojačanja Zvezde Osmana Bukarija i Mirka Ivanića, stvorila se prilika za Aleksandra Kataija čiji je udarac bio izblokiran.

Ivanić je imao najbolju šansu u prvom poluvremenu, kada se nakon šuta Srnića našao sam ispred golmana, ali je udarac uputio po sredini gola, što je čuvar mreže Kopera lako odbranio.

Do kraja poluvremena Zvezda je nastavila svoju dominaciju u posedu lopte, ali nije mogla da postigne gol. Prvi šut je slovenački tim uputio u 35. minutu, ali on je bio bezopasan po Borjana.

Drugo poluvreme je bilo veoma slično prvom, Zvezda je dominirala, stvarala šanse, ali je Koper uspeo da dođe do prednosti u 52. minutu, kada je Andrej Kotnik pogodio nakon sjajnog udarca sa distance.

Stanković je tokom drugog poluvremena izvršio 10 promena, jedino je Eraković odigrao celu utakmicu, ali ni rezervisti nisu uspeli da stvore neku ozbiljniju priliku.

El Fardu Ben je upitio dva šuta u 55. i 69. minutu, ali je oba puta bio izblokiran.

Tempo je drastično opao u ovom delu meča, a rezervni golman Zvezde Zoran Popović se istakao sjajnom odbranom u 85. minutu.

Omladinski reprezentativac Srbije Stefan Leković imao je priliku da postigne prvi gol za crveno-bele, ali je lopta nakon dodavanja Mustafe Ibrahima prošla tik pored stative.

Poslednju utakmicu pred novu sezonu Superlige Srbije, koja počinje 9. jula, Crvena zvezda će odigrati protiv Zenita 3. jula u Rusiji.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde okupirali Beograd: Proslava titule i bakljada na Kalemegdanu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare