Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS DFL

Bajern bi najradije da zadrži Davida Alabu. Ali, Austrijanac je odbio prvu ponudu za produžetak ugovora, pa su Bavarci krenuli u ispitivanje izvodljivosti planova "B" i "C".

Plan „B“ je, kako nemački mediji pišu, da razmene Alabu za Liroja Sanea sa Mančester sitijem, što su predstavili Piniju Zahaviju, novom savetniku Austrijanca, koji je uzeo telefon u ruke i pozvao Englesku.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Alaba ne bi put kišnog Ostrva, već bi pre u sunčanu Španiju. To vrlo dobro znaju Real i Barselona koji sve više gledaju u dvorište Bavaraca.

Ali, Bajern nije siguran da li će po završetku sadašnje krize španski giganti biti platežno sposobni da izvedu taj transfer.

Svima se žuri, Bajernu da zna na čemu je već ovog leta, jer Alabi ističe ugovor 2021, pa ne bi, ako on nema nameru da stavi potpis na produžetak saradnje, da ostane bez pozamašnog obeštećenja. I igrač bi što pre da zna da li da pakuje kofere, a zainteresovani su samim pozivom jasno stavili do znanja da bi već u sledeću sezonu da uđu sa velikim pojačanjem…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram