Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Fudbaleri Srbije prvi prozor kvalifikacija za Mundijal završavaju utakmicom protiv Azerbejdžana u utorak od 18.00 po našem vremenu, a ovaj meč će ekskluzivno i direktno biti prenošen na TV Nova S.

Dragan Stojković Piksi je na debiju protiv Irske (3:2) pokupio sva tri boda, da bi već u subotu uzeo bod Portugalu (2:2) i to nakon što su posle prvih 45 minuta „orlovi“ gubili sa 2:0.

PROČITAJTE JOŠ

Evropski šampion je tada morao da se zadovolji samo bodom protiv naše selekcije nakon pravih izmena i potpune promene ritma.

Orlovi su odmah izjutra u nedelju, posle utakmice sa Portugalcima, potegli put od 3.118 kilometara, pa su imali dovoljno vremena da se spreme za ovaj meč.

Piksi je čak organizovao i jedan trening na otvorenom, na ulicama Bakua, gde je trenutno daleko drugačija situacija kada je u pitanju pandemija koronavirusa, o čemu je govorio za Nova.rs Uroš Matić, naš fudbaler koji igra za azerbejdžanski Karabah.

Uroš Matić je za Nova.rs analizirao selekciju Azerbejdžana, koju čine i mnogi njegovi saigrači. Ovaj meč ćete ekskluzivno moći da ispratite na TV Nova S.

Filip Đuričić, vezista „orlova“, pozvao je na oprez pre početka susreta, dok je selektor Stojković podsetio na poraze od Azerbejdžana koje je režirao Gurban Gurbanov.

Domaćin je dodatnu motivaciju našao u izjavi Stefana Mitrovića, pa je najavio da želi da ga kazni.

Utakmicu će moći da gledaju i oni koji nisu SBB korisnici preko bilo kog interneta uz EON aplikaciju, koja omogućava gledanje sadržaja na računaru, tabletu, mobilnom telefonu i SMART TV-u.

Meč sa Azerbejdžanom, ali i ostali TV sadržaj za celu porodicu, dostupan je u EON Porodičnom paketu bez ugovorne obaveze za 799 dinara, koji možete da aktivirate na eon.tv.

EON Porodični paket nudi 15 domaćih TV kanala, od kojih je 11 u HD rezoluciji, sa najtraženijim sadržajima – nova serija Aleksandar od Jugoslavije, Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Pljiž, Utisak nedelje i mnoge druge na Nova S, ali i najnovije, tačne i nezavisne vesti na N1. Tu su i dečiji kanali Pikaboo i Vavoom, TV prodavnica Shoppster, kao i Video klub sa naslovima za svaku priliku.

Uz ovaj paket dostupne su i EON Smart TV i tri EON mobilne aplikacije, kao i funkcija vraćanja sadržaja do sedam dana unazad.

Za više informacija posetite sbb.rs ili pozovite SBB Kontakt centar na 19900.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare