Pantelić Antić
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Biranim rečima se od Radomira Antića oprostili su se i Marko Pantelić, u izjavi za Nova.rs, odnosno Dejan Stanković i Nenad Milijaš, takođe bivši reprezentativci.

autori: Petar Milovanović i Zoran Kecman

Pantelić je pod komandom vrhunskog stručnjaka predvodio napad Srbije na Mundijalu u Južnoj Africi 2010. godine.

„Bio je jedinstven. Velikan našeg, ali i svetskog fudbala. Bila mi je čast i zadovoljstvo što sam bio deo tima koji je na čelu sa njim doneo mnogo radosti Srbiji. Neka lepa vremena… Mister, hvala na svemu i neka ti je večna slava“, kratku i emotivnu poruku sročio je Marko Pantelić za Nova.rs.

Stanković, koji je ove zime postao trener Crvene zvezde, po odlasku Vladana Milojevića, uputio je snažnu i emotivnu poruku „Misteru“, sa kojim je sarađivao u nacionalnom timu.

Foto: Printscreen/Instagram

„Počivaj u miru, dragi moj MISTER! Tajne fudbala i života su uz tebe prestajale to da budu, a karijera je zapamtila mnogo divnih momenata! Veliki ne odlaze, samo sada sa drugog mesta gledaju na nas! Zauvek tvoj, kapiten!“, napisao je Stanković.

Takođe, bivši kapiten crveno-belih Nenad Milijaš, oglasio se povodom smrti nekadašnjeg selektora Srbije.

„Potrešen sam, ovo je tuga za sve…Bukvalno mi je bio drugi otac. Teško mi je da pričam sad, iskreno. Takav čovek se retko rađa“, rekao je Milijaš za B92.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram