Andrija Pavlović/Foto: Fk Partizan

Novi napadač crno-belih je uzbuđen po dolasku u Humsku.

Partizan je jači za Andriju Pavlovića, napadača i nekadašanjeg reprezentativca Srbije, koji je u klub došao kao slobodan igrač.

PROČITAJTE JOŠ

Pavlović je prošle sezone za Brondbi odigrao 30 utakmica, a upisao je pet golova. U Partizanu bi trebalo da bude pomoć Rikardu Gomešu u srcu napada, jer ekipa ne blista u poslednje vreme kada je efikasnost u pitanju.

„Ugovor sa bivšim klubom sam raskinuo pre desetak dana i verujte mi, iako sam imao više opcija, Partizan je za mene bio jedina moguća. Znam da start nije bio sjajan, ali da ne verujem da će Partizan izaći iz krize i vratiti se na šampionski put, ne bih ni dolazio. Saigrače još nisam upoznao, ali ću se truditi da se što pre nametnem treneru i budem u konkurenciji, kako bismo se vratili tamo gde treba, a to je borba za titulu“, rekao je Pavlović po potpisivanju dvogodišnjeg ugovora.

Prokomentarisao je i predstojećeg protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

„Što se tiče gostovanju AEK-u iz Larnake, budući da sam igrao na Kipru, samo mogu reći da je Kipar zbog vrućine i vlage leti izuzetno težak za igranje. Prednost je što se igra uveče, ali svakako neće biti lako. AEK je kvalitetna ekipa, sa puno stranaca i određenim sistemom koji daje rezultate već nekoliko poslednjih godina, ali svakako znam da je Partizan kvalitetnija ekipa i da će dati sve da se obezbedi ulazak u Evropu“, kaže novi napadač crno-belih.

Partizan će u slučaju prolaza u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Dnjipra iz Ukrajine, a prvu utakmicu protiv AEK-a odigraće u četvrtak od 17.30.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar