Alisona
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Golman Liverpula Alison Beker posle jedne strašne tragedije i vesti o smrti oca doživeo je još jednu jer neće moći da ga dostojno isprati.

Engleski mediji javljaju da Alison zbog zabrana u vezi sa koronavirusom neće moći da ode u Brazil na sahranu svog roditelja.

PROČITAJTE JOŠ:

Moraće da ostane u Ujedinjenom Kraljevstvu sa trudnom suprugom Natalijom. Njegov 57-godišnji otac Žeoze je preminuo posle nesreće na plivanju.

On se udavio u sredu popodne oko 17 časova, blizu jedne brane, a njegovo telo je pronađeno oko ponoći.

Da ironija bude veća, Žoze je otišao na porodični ranč jer je on izolovaniji, a u južnom delu Brazila hara koronavirus.

„Uradio je sve što je mogao da bi pronašao način kako da ode, gledao je sve letove i kako da zaobiđe zabrane letenja iz Velike Britanije, ali su pravila bila previše stroga“, kaže izvor blizak porodici Beker, a prenose Britanci.

Porodica je u Alisonovom rodnom Brazilu čekala golmana da bi videla treba li da telo oca ostavi u Lavras do Sulu ili da ga vrati u Novo Hamburgo.

„Obećao je da će se vratiti za tri nedelje, kada mu dozvole obaveze u Liverpulu i da će ovde biti pet dana. Ali cepa ga to što ne može da bude na očevoj sahrani. Bili su i najbolji prijatelji“, kaže prijatelj porodice Beker. Alisonov brat Migel je došao na mesto tragedije u četvrtak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar