Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Aktuelni trener Partizana Aleksandar Stanojević će na kraju sezone napustiti klupu crno-belih zbog prevelike potrošnje.

PROČITAJTE JOŠ

On će tako posle skoro dve pune sezone otići sa mesta prvog trenera ekipe, što se dalo i naslutiti posle nekoliko izjava samog Stanojevića koje su nagoveštavale takav scenario.

Stanojević je zbog velikog umora odlučio da se ne upušta u pregovore oko novog ugovora, a informacija je potvrđena „Mocartsportu“ iz izvora iz samog kluba.

Partizan je trenutno lider u Superligi Srbije i ima šansu da posle četiri sušne godine osvoji titulu prvaka, a ekipa je obezbedila i učeše u prolećnoj fazi Lige konferencija.

Čelnici Partizana su nekoliko puta u prvi plan stavljali njegovu posvećenost, energičnost, brigu o svakom pojedincu i jasno predočili šefu stručnog štaba da žele da se ugovor produži..

Stanojević je odlazak nagovestio i na završnoj konferenciji prvog del asezone.

„Nikad iz Partizana neću otići zbog ponude drugog kluba. Mogu samo usled neuspeha ili emocije, potrošnje. Pogledajte kako sad izgledam, a kakav sam bio na promociji u jesen 2020. Imate primer Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi: osvajao je titule, igrao Ligu šampiona, pa otišao, jer ovaj posao troši. Inače, kod nas u klubu je sve u redu, sve funkcioniše, sve se dogovaramo i odlučujemo zajedno“, pričao je trener Partizana pre dve sedmice.

BONUS VIDEO Slavlje navijača i igrača i uprava napolje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare