Sergej Trifunović i Željko Obradović
Sergej Trifunović i Željko Obradović; foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT; Zoran Lončarević Nova.rs

Sergej Trifunović, poznati srpski glumac, privukao je veliku pažnju kada je otkrio priču koja se krije iza dve fotografije koje su pre gotovo tri godine.

Naime, verovao je tada Trifunović da bi Andrea Trinkijeri mogao da vrati Partizan na stare staze slave, do te mere da je objavio fotografiju sa njim uz poruku.

PROČITAJTE JOŠ

„Čovek koji će me naterati da ponovo dolazim na tekme. I hoću“, napisao je Sergej, a desilo se upravo suprotno.

Partizan se saopštenjem ogradio od njega, a zbog toga je reagovao Željko Obradović, koji je tada bio trener Fenerbahčea.

Sve detalje je nedavno otkrio Trifunović i pozadinu priče o kojoj se danima pričalo. Situacija kada se i Partizan i ogradio od njega.

„Desilo se ono sa Partizanom. Sa Trinkijerijem. Seli smo posle protesta u Malu Slaviju. Ušli su Trinkijeri, Todorić, Šćepa i još neki. Uglavnom, ja sam se slikao s njima i napisao ‘Ovo je čovek (Trinkijeri) koji će nas vratiti u halu’. Nikakva politika. Što reče neko, da smo uzeli Evrokup, sačekali bi devet ujutru. Ali još se supa nije ohladila, Partizan se ogradio od te moje slike na Instagramu, a jedna osoba me je zvala da to izbrišem. Reako sam da ne dolazi u obzir. Ako se vi stidite mene kao jednog iskrenog navijača Partizana, onda nemamo šta da razgovaramo“, pričao je Trifunović, između ostalog, u intervjuu za „Nedeljnik„.

Otkrio je i šta se desilo nedugo potom.

„Dan kasnije, tadašnji trener Fenerbahčea Željko Obradović, zove me u kafanu. Sede Željko i Dragan Kićanović. I Željko koji prezire društvene mreže, pritom čovek je iz Čačka, kaže: ‘Vadi telefon, pali kameru, slikaj nas trojicu, p**** ti materina… Ajde sad kači na ona tvoja g***a. I sad dok pričam ovo sam u šoku što ih poznajem. Željka i Kiću. Za neke ljude sam zaista u šoku što ih poznajem, kao Vlade Divca na primer“, rekao je Trifunović.

BONUS VIDEO Željko Obradović o promeni kapitena i ponašanju košarkaša Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare